Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 / Δημοσιεύθηκε σε Νέα του Prepper, Νους Πνεύμα
Στην Ελλάδα, σε επίπεδο ετοιμότητας όσον αφορά τους πολίτες – τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο – βρισκόμαστε ίσως στο χειρότερο σημείο παγκοσμίως. Δεν με αφορά ο κρατικός μηχανισμός, αλλά οι πολίτες. Αν συμβεί πχ μια ανεξέλεγκτη πυρκαγιά (βλ. Μάτι 2018) πεθαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι. Σε ένα χειρότερο καταστρεπτικό σενάριο, ή αλληλουχία καταστρεπτικών γεγονότων (SHTF)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 / Δημοσιεύθηκε σε Περίθαλψη, Περιστατικά
Αυτό το ενημερωτικό έγγραφο αφορά την πολιτική της Νέας Υόρκης για τους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που ζουν σε απόσταση δέκα μιλίων από ένα πυρηνικό εργοστάσιο, οι οποίοι ενδέχεται να εκτεθούν σε ακτινοβολία από κατάσταση έκτακτης ανάγκης πυρηνικού εργοστασίου.
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 / Δημοσιεύθηκε σε Άμυνα, Τεχνικές αυτοάμυνας
Σε ένα φανταστικό σενάριο χάους, όπου οι μάχες σώμα με σώμα θα δίνουν και θα παίρνουν, η θανάσιμη βία θα αποτελεί μέσο για την επιβολή και την κυριαρχία των συμμοριών που θα βιάζουν, θα καίνε, θα λεηλατούν και θα σκοτώνουν.
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 / Δημοσιεύθηκε σε Εξοπλισμός
Βασισμένο από τον prepper Michael Major Τα κλουβιά Faraday έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα για τους preppers και τους survivalists που θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές τους συσκευές θα παραμένουν άθικτες σε περίπτωση ΗΜΠ. Το πρόβλημα είναι ότι η δημοτικότητα των κλουβιών Faraday έχει δημιουργήσει επίσης πολλούς μύθους και παραπληροφόρηση και όποιος θέλει
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 / Δημοσιεύθηκε σε Περιστατικά
Άνθρωποι και ζώα που αιμορραγούν γιατί δεν έχουν δέρμα, άνθρωποι που υποφέρουν από φρικτούς πόνους στο στομάχι και τα έντερα, που περιφέρονται μέσα σε συντρίμμια, μέσα σε στάχτες, κόκαλα και απανθρακωμένα πτώματα και που παντού βλέπουν τεράστιες πυρκαγιές, αυτό είναι το σκηνικό που ξεπροβάλλει αμέσως μετά από μια πυρηνική έκρηξη.
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 / Δημοσιεύθηκε σε Περιστατικά
Οι αρχικές επιδράσεις στην άμεση περιοχή της έκρηξης είναι επικίνδυνες μόνο για το πρώτο λεπτό μετά την έκρηξη. Όμως οι μετέπειτα επιπτώσεις μπορεί να διαρκέσουν για χρόνια.
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 / Δημοσιεύθηκε σε Περιστατικά
Με ποια σειρά ακριβώς συμβαίνει η κατάρρευση του συστήματος; Σε αυτό δίνουν απαντήσεις – σχεδόν με ακαδημαϊκό υπόβαθρο – οι preppers ανά τον κόσμο.
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 / Δημοσιεύθηκε σε Νέα του Prepper
Γεια σας preppers, Με τον βομβαρδισμό των ειδήσεων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, και ενώ ακόμη δεν έχει επέλθει χάος, και λειτουργούν οι τηλεπικοινωνίες, δημιουργήσαμε το Prepper web radio. Μπορείτε να το ακούτε στην σελίδα www.prepper.gr/radio Φροντίζουμε για επική μουσική και ειδήσεις για κρίσιμα γεγονότα στην Ελλάδα και παγκοσμίως κάθε 15′.
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 / Δημοσιεύθηκε σε Άμυνα
Συνοπτικός οδηγός για Έλληνες πολίτες οι οποίοι θέλουν νόμιμα, και με συνοπτικές διαδικασίες να αποκτήσουν πυροβόλο πιστόλι.
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 / Δημοσιεύθηκε σε Άμυνα
Οι τέσσερις ακόλουθες συμβουλές για την προετοιμασία του συστήματος αυτοάμυνας σας, διασφαλίζουν ότι το σύστημά σας θα είναι έτοιμο όταν η ζωή σας θα εξαρτάται αποκλειστικά από αυτό. Προαπαιτείται από σας μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο για τις διάφορες πτυχές της νόμιμης αυτοάμυνας και της τρέχουσας νομοθεσίας περί αυτοάμυνας. Το άρθρο δεν αφορά αρχάριους ή
TOP