HOMEPAGE Συζητήσεις Prepper forum Περιστατικά Ίος ευλογιάς των πιθήκων

τελευταία ενημέρωση: woodiiis 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
3 φωνές
4 απαντήσεις
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
  • #4121
   blankIRON-67
   Συμμετέχων

   https://www.facebook.com/100001858334493/posts/7451932598211944/

   ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ:
   Πρόβλεψαν ότι το πρώτο κρούσμα θα το είχε ο πλανήτης τον Μάιο του 2022 όπως και εν τέλει έγινε!
   Το καταλάβατε αυτό;

   Το γεγονός ότι έγινε προσομοίωση τον Μάρτιο του 2021 και τα αποτελέσματά της παρουσιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2021 δεν αμφισβητείται.

   Νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν είχε απλώς προβλεφτεί στην Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου (MSC), το μεγαλύτερο παγκόσμιο φόρουμ για την πολιτική διεθνούς ασφάλειας, αλλά «έτρεξε» και ολόκληρη προσομοίωση με βάση την οποία ο πλανήτης θα αντιμετώπιζε μία πανδημία της τάξεως των 3 δισ. κρουσμάτων που θα προκαλούσε όμως 270 εκατ. θανάτους!

   Δηλαδή, γνώριζαν για το τι έρχεται και γνώριζαν και την αιτία: «Το αρχικό ξέσπασμα της πανδημίας προκλήθηκε από τρομοκρατική επίθεση με παθογόνο κατασκευασμένο σε εργαστήριο με ανεπαρκή μέτρα βιοασφάλειας και φύλαξης».

   Αυτό έλεγε το σενάριο της προσομοίωσης.

   Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είπε χθες ότι έχουμε ένα «ασυνήθιστο ξέσπασμα ευλογιάς των πιθήκων»!!!

   Την Κυριακή ο πρόεδρος της Αμερικής σήμανε συναγερμό. Στη Γαλλία προχωρούν σε στοχευμένη εκστρατεία εμβολιασμού.

   Η Ελληνική Επιτροπή Εμβολιασμών ανακοίνωσε χθες ότι «πρόκειται για σπάνια νόσο», προτείνοντας «επιλεκτικό εμβολιασμό, μετά από έκθεση σε άτομα που είχαν στενή επαφή με κρούσμα».

   Η χθεσινή ανακοίνωση του ΠΟΥ κάνει λόγο για 131 επιβεβαιωμένα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε όλον τον κόσμο και ακόμα 106 ύποπτες περιπτώσεις. «Το πρώτο κρούσμα εκτός Αφρικής εμφανίστηκε στις 7 Μαΐου», τονίζει και προσθέτει: «Σας ενθαρρύνουμε όλους να αυξήσετε την επαγρύπνηση, για να δούμε πού βρίσκονται τα επίπεδα μετάδοσης και να καταλάβουμε πού πηγαίνει».

   Η ευλογιά των πιθήκων δεν εξαπλώνεται συχνά μεταξύ των ανθρώπων, γι’ αυτό και οι ειδικοί έχουν μείνει τώρα έκπληκτοι από την ξαφνική εμφάνισή της εκτός Αφρικής και από τη γρήγορη εξάπλωσή της.

   Η εφημερίδα «Δημοκρατία» και ο Βασίλης Γαλούπης παρουσιάζουν με αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι από τον Μάρτιο 2021 μελετήθηκε σενάριο νέας πανδημίας, αυτή τη φορά με ευλογιά των πιθήκων, με το πρώτο κρούσμα, βάσει του συγκεκριμένου μοντέλου, να αναμένεται τον Μάιο 2022 έπειτα από επίθεση βιοτρομοκρατίας!

   Τον Μάρτιο του 2021 διοργανώθηκε μια προσομοίωση νέας θανατηφόρας πανδημίας με ασυνήθιστο στέλεχος του ιού της ευλογιάς των πιθήκων, που εξαπλώνεται παγκοσμίως σε διάστημα 18 μηνών. Το ξέσπασμα της πανδημίας ορίζεται στις 15 Μαΐου 2022!

   Το συγκεκριμένο μοντέλο προσομοίωσης σχεδιάστηκε και «έτρεξε» από δύο φορείς. Από το Nuclear Threat Initiative (NTI), μια ΜΚΟ με έδρα την Ουάσινγκτον, για την παγκόσμια ασφάλεια και την αποτροπή της πυρηνικής και βιολογικής τρομοκρατίας, και από τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου (MSC), το μεγαλύτερο παγκόσμιο φόρουμ για την πολιτική διεθνούς ασφάλειας.

   Στην όλη άσκηση συμμετείχαν ηγέτες και ανώτατοι αξιωματούχοι από τη δημόσια υγεία, τη βιομηχανία τεχνολογίας, οργανισμούς διεθνούς ασφαλείας, ιατρική βιομηχανία και «ενεργητική» φιλανθρωπία. Ενδεικτικά, μαζί με τους δύο βασικούς φορείς συμμετείχαν στην προσομοίωση οι:
   Μπεθ Κάμερον, διευθύντρια Παγκόσμιας Ασφάλειας Υγείας και Βιοάμυνας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

   Κρις Ελίας, πρόεδρος του Τομέα Παγκόσμιας Ανάπτυξης του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates.

   Τζορτζ Γκάο, γενικός διευθυντής του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC Κίνας).

   Ρουξάντρα Ντράγκια – Ακλί, διεθνής επικεφαλής της Johnson & Johnson Global Public Health R&D και Janssen Research & Development (η Janssen ανήκει στον όμιλο Johnson & Johnson και είχε βγάλει το μονοδοσικό εμβόλιο για την Covid-19).

   Μάικλ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του ΠΟΥ για Προγράμματα Έκτακτης Ανάγκης.

   Πέτρα Βίκλαντ, επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων της Merck KGaA.

   Ιζούμι Νακαμίτσου, ύπατος εκπρόσωπος του ΟΗΕ για υποθέσεις αφοπλισμού.

   Εμιλι Λεπρούστ, CEO και συνιδρύτρια της Twist Bioscience, εταιρίας συνθετικής βιολογίας που κατασκευάζει συνθετικό DNA.

   • Το θέμα τροποποιήθηκε 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από blankΠίγκος ο 3ος. Λόγος: οι σύνδεσμοι σε άλλους ιστοτόπους πρέπει να ανοίγουν σε νέο παράθυρο
  • #4161

   Να επισημάνω πως η κοινότητα των Preppers δεν ενδιαφέρεται να αφυπνίσει και να “φωτίσει” τα αψέκαστα ζόμπι, αλλά διαμοιραζόμαστε όποιες πληροφορίες μπορούμε ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για την πραγματική αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και όχι αυτό που επιβάλλουν τα ΜΜΕ.

   Κάθε τι (πρόβλημα) που ανακοινώνεται από τα ΜΜΕ, είναι πια γνωστό ότι είναι εφαρμοσμένο σχέδιο. Όπως επίσης και τα μέτρα (λύση που φέρνουν μετά). Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις IRON-67.

   Τα θέματα κλειδώνουν και θα έχουν πρόσβαση μόνο μέλη. Εγγραφείτε και μπείτε στον Χάρτη όσο είναι καιρός.
  • #4181
   blankIRON-67
   Συμμετέχων

   Το άρθρο το διάβασα πριν το αντιγράψω και το αναρτήσω και επειδή ούτε εγώ φυσικά γνώριζα τα γραφόμενα, θεώρησα ότι πρέπει κι άλλοι να μάθουν τι ετοιμάζεται… για το καλό μας (;) πάντα 🤔.

  • #4208

   Αυτό που ετοιμα΄ζεται είναι παγκόσμιο χάος με πείνα, ασθένειες και εξεγέρσεις. Αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία του κόσμου δεν αντέχει αυτές τις ειδήσεις, οι οποίες κατά τη γνώμη μου μιλάνε μόνο για την κορυφή του παγόβουνου.

   Τα θέματα κλειδώνουν και θα έχουν πρόσβαση μόνο μέλη. Εγγραφείτε και μπείτε στον Χάρτη όσο είναι καιρός.
  • #4213
   blankwoodiiis
   Συμμετέχων

   το σχεδιο τους εν τελει (απο οτι καταλαβα), αφου τρελανουν τον κοσμο και τον απελπισουν με οσες αρρωστειες ριξουν στον πλανητη, να φερουν τον “σωτηρα” που θα “σωσει” τον κοσμο και προφανως θα τον δεχτουνε με χαρα και χωρις πολλα πολλα (μιλησε σχετικα ο Σαββας Αχιλλεως) …καταλαβαινετε…

   ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να απαντήσετε.

TOP