Ξεχάσατε τα στοιχεία σύνδεσης σας;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

HOMEPAGE Συζητήσεις Prepper forum Άμυνα Κατοχή κυνηγετικού όπλου πριν το στρατό

2 voices
1 απάντηση
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
  • #1947
   SurvivorPrep69
   Συμμετέχων

   ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

  • #1950

   Καλησπέρα, και συγχαρητήρια που ενώ ακόμη σπουδάζεις, είσαι prepper. Εγώ στις σπουδές μου βρισκόμουν ακόμη στην φάση έρευνας για το “σύστημα” και μέχρι εκεί.

   Όσον αφορά τα νόμιμα όπλα, να ξέρεις ότι μπορείς να καλέσεις στο τμήμα όπλων στη ΓΑΔΑ και το τοπικό ΑΤ. Όσο πιο ειλικρινής και άμεσος είσαι, τόσο πιο άμεσα θα σου απαντήσουν. Είναι η δουλειά τους, εμένα με έχουν εξυπηρετήσει πολλές φορές εξαιρετικά.

   Αν δεις εδώ το τι χρειάζεται για να αποκτήσεις λειόκαννο κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), ο νόμος δεν απαιτεί στρατιωτικές υποχρεώσεις, και δεν μας ζητείται κάτι τέτοιο. Ούτε πτυχία, ούτε τίποτα. Μόνο ταυτότητα, ηλικία, καθαρό μητρώο και χαρτί γιατρού.

   Μπορείς να πας απευθείας στο τοπικό σου ΑΤ, να κάνεις την αίτηση για άδεια αγοράς, όπου θα σου πουν τι ακριβώς χρειάζονται. Συνήθως είναι το μητρώο και το χαρτί γιατρού (εγώ πήγα σε έναν ειδικό παθολόγο στην Καλλιθέα). Δεν χρειάζεται να αναφέρεις απολύτως τίποτα άλλο, θα σου πουν εκεί αν υπάρχει κάποιο κώλυμα. Ευγενικά και ωραία.
   Από την στιγμή που θα πας πρώτη φορά στο ΑΤ, δεν έχεις δικαστεί ποτέ και είσαι υγιής, τότε μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου λειόκαννο.

   Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψιν, είναι μετά η σωστή φύλαξη του όπλου και των φυσιγγιών. Ειδικά όταν θα λείπεις. Βασικά, ένα όπλο δεν το αφήνουμε ποτέ πίσω, αλλά αν απαιτηθεί πρέπει να έχεις προνήσει για αυτό.
   Αν πας, αναμένουμε τα νέα σου.

Πρέπει να συνδεθείτε για να απαντήσετε.

TOP