HOMEPAGE › Συζητήσεις › Prepper forum › Καταφύγιο, Διαβίωση και Bushcraft › Μετρητής/ανιχνευτής ακτινοβολίας ηλεκτρομαγνητικού πεδίου
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
-
6 Νοεμβρίου 2023 στις 16:15 #6871
Π3
KeymasterΑνοίγω αυτό το θέμα, απλά ως σημείωση για μερικές απλές και οικονομικές συσκευές οι οποίες θα μας βοηθήσουν σε πρώτη φάση να μετρήσουμε:
- Την ηλεκτρική ακτινοβολία, και
- Την μαγνητική.
Όπως πχ σπίτι μας, σε κάποιες συσκευές, ή ακόμη και έξω στην περιοχή μας ή εκεί που ταξιδεύουμε.
Το συγκεκριμένο το έχω αγοράσει και το χρησιμοποιώ πάνω από ένα έτος και είναι εξαιρετικό.
Αν έχετε να προτείνετε και άλλες συσκευές τις οποίες γνωρίζετε, στείλτε απάντηση.Τα θέματα κλειδώνουν και θα έχουν πρόσβαση μόνο μέλη. Εγγραφείτε και μπείτε στον Χάρτη όσο είναι καιρός. -
6 Νοεμβρίου 2023 στις 22:29 #6874
Finikas – SY9
ΣυντονιστήςΕγω έχω μια παρόμοια συσκευή την οποία δείχνω παρακάτω σε εικόνα, αλλά λίγο πιο χαμηλής ποιότητας που απ οτι λέει μετράει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αλλα δεν τις διαχωρίζει.
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα όρια ασφαλείας για την ανθρώπινη έκθεση?
Attachments:
You must be logged in to view attached files.Ο υπομείνας εις τέλος ούτος σωθήσεται (Ματθ. 24, 13)
-
7 Νοεμβρίου 2023 στις 13:47 #6876
Π3
KeymasterΌταν κάνεις μετρήσεις δεν σου χτυπάει καμπανάκια και ειδοποιήσεις σε κάποια σημεία;
Τα θέματα κλειδώνουν και θα έχουν πρόσβαση μόνο μέλη. Εγγραφείτε και μπείτε στον Χάρτη όσο είναι καιρός. -
7 Νοεμβρίου 2023 στις 14:03 #6878
GHILLIE BEAR
ΣυμμετέχωνΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ
Attachments:
You must be logged in to view attached files. -
7 Νοεμβρίου 2023 στις 22:26 #6881
Finikas – SY9
ΣυντονιστήςΝαι, βαράει alarm όταν κάτι προφανώς εκπέμπει πολύ ακτινοβολία. Το μηχανάκι αυτο λέει οτι μετράει μέχρι τον δείκτη 1900 ο οποίος προφανώς είναι αρκετά επικίνδυνος αλλά εαν κάποιος γνωρίζει να μας πεί απο τι αριθμό και πάνω είναι απαγορευμένο το νούμερο θα ήταν χρήσιμο.
Ο υπομείνας εις τέλος ούτος σωθήσεται (Ματθ. 24, 13)
-
16 Νοεμβρίου 2023 στις 00:02 #6904
SV10-NORTH
ΣυμμετέχωνΜια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για κινητό android που μετρά EMF ειναι το ultimate EMF detector
-
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
Πρέπει να συνδεθείτε για να απαντήσετε.