Φωτογραφία προφίλ

Πίγκος ο 3οςOffline

0 out of 5
0 Ratings

13 τρωτά σημεία σε κάθε τύπο ανθρώπινου σώματος

Σε ένα φανταστικό σενάριο χάους, όπου οι μάχες σώμα με σώμα θα δίνουν και θα παίρνουν, η θανάσιμη βία θα αποτελεί μέσο για την επιβολή και την κυριαρχία των συμμοριών που θα βιάζουν, θα καίνε, θα λεηλατούν και θα σκοτώνουν.

περισσότερα

8 κοινοί μύθοι για τον Κλωβό Faraday

Βασισμένο από τον prepper Michael Major Τα κλουβιά Faraday έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα για τους preppers και τους survivalists που θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές τους συσκευές θα παραμένουν άθικτες σε περίπτωση ΗΜΠ. Το πρόβλημα είναι ότι η δημοτικότητα των κλουβιών Faraday έχει δημιουργήσει επίσης πολλούς μύθους και παραπληροφόρηση και όποιος θέλει

περισσότερα

Τα αποτελέσματα των πυρηνικών εκρήξεων

Άνθρωποι και ζώα που αιμορραγούν γιατί δεν έχουν δέρμα, άνθρωποι που υποφέρουν από φρικτούς πόνους στο στομάχι και τα έντερα, που περιφέρονται μέσα σε συντρίμμια, μέσα σε στάχτες, κόκαλα και απανθρακωμένα πτώματα και που παντού βλέπουν τεράστιες πυρκαγιές, αυτό είναι το σκηνικό που ξεπροβάλλει αμέσως μετά από μια πυρηνική έκρηξη.

περισσότερα

Πυρηνική Έκρηξη – οι Ζώνες Θανάτου και πως να προφυλαχθείτε

Οι αρχικές επιδράσεις στην άμεση περιοχή της έκρηξης είναι επικίνδυνες μόνο για το πρώτο λεπτό μετά την έκρηξη. Όμως οι μετέπειτα επιπτώσεις μπορεί να διαρκέσουν για χρόνια.

περισσότερα

Επεισόδια, χάος, καταστροφή του δικτύου και το Τέλος του Κόσμου Όπως το Ξέρουμε

Με ποια σειρά ακριβώς συμβαίνει η κατάρρευση του συστήματος; Σε αυτό δίνουν απαντήσεις – σχεδόν με ακαδημαϊκό υπόβαθρο – οι preppers ανά τον κόσμο.

περισσότερα
Please wait...
User Balance 978 / Βαθμοί
Newbie

Σήματα

Με δυο λόγια

Πίγκος ο 3ος

Προετοιμάζομαι

Προετοιμάζομαι για επιβίωση στο χάος και διαβίωση σε μια νέα κοινωνία χωρίς κανένα δίκτυο και παροχές εφοδιαστικής αλυσίδας.

Media

Friends

Φωτογραφία προφίλ
greeksurvivalist
@greeksurvivalist
Φωτογραφία προφίλ
Finikas
@bouranis90
Φωτογραφία προφίλ
Chill Prepper
@chill-prepper
Φωτογραφία προφίλ
IRON-67
@iron-67
Φωτογραφία προφίλ
Λίχας
@lixas
TOP